Marketingkr8

Over marketingkr8

Wij stellen ons graag voor.

Wij zijn de specialisten die bedrijven onderscheidend maken.

Onze websites zijn volledig responsive en goed vindbaar in Google. … Als website makers en marketing bureau uit Overijssel krijgen wij jouw website hoog in Google. Wij werken al meer dan 15 jaar, met een team van gedreven back- en front end developers en marketeers, aan maatwerk software …

Met onze spectaculaire aanbieding ben je in 1x klaar! Een professioneel design, alle modules inbegrepen en heel goed vindbaar..

Ons team met Experts

Online kwesties zijn soms ingewikkeld en moeilijk. Ons team van experts zijn er om u te helpen, te informeren en te adviseren..

Tinus
Creative director

Tinus is trots op de Twentse manier van zaken doen; een nuchter kijk, betrokken zijn en ‘wat je ziet, is wat je krijgt’. Het nieuwe zaken doen is veranderd. Het draait meer en meer om persoonlijke branding. Het oude zaaien en oogsten principe is bijna geschiedenis. “De Twentse nuchterheid gecombineerd met het geven van mijn ongezouten mening, dat werkt voor mij.” Er ontstaat een gun-factor met een stabiele basis en een goede samenwerking. “Ik beheer uiteindelijk wel een klein deel van hun geld en daar is natuurlijk wel vertrouwen voor nodig.”.

Pam
Office  Mananger                                   

Net als Pam en wij houden onze klanten van no-nonsense, korte lijnen, goede resultaten en scherpe prijzen. onze klanten worden voorzien door pam van advies, duidelijke rapportages van het aantal bezoekers, bereikte positioneringen in onder andere Google. Pam is de motor die er voor zorgt dat alles in goede lijnen verloopt binnen Marketingkr8. Als het om experts gaat op het gebied van marketing – aansturing is het onze Pam wel.

Jerre
Web developer

Als er een text-editor of browser aan te pas komt, is Jerre de aangewezen persooon. Naast back- en front-end werk, schiet hij af en toe ook nog te hulp in stress momenten en levert hij waar mogelijk (opbouwende) kritiek.
Als hij met voetbal de tegenstander niet alle hoeken van het voetbalveld laat zien, mag hij graag stappen of lekker uit eten. Daarnaast delegeert hij graag het beeld op de TV middels een controller en playstation, mocht er geen wedstrijd van Twente of Oranje op zijn.

Rachell
Google Specialist

Als er iemand iets van google afweet is het onze Rachelle wel. Haar specialiteit ligt bij het adverteren binnen de netwerken van Google.
Naast haar werk gaat ze graag op vakantie, lopen met haar hond en drinkt ze koffie alsof het 35+ graden is en je midden in de woestijn zonder water zit.

Rick
Grafisch vormgever

Het kan Rick niet gek genoeg, Een huisstijl? Geen probleem! Een herkenbaar logo? Geen probleem! Een converterend website-ontwerp? Geen probleem! Onze Grafisch vormgever Rick maakt van alles wat je maar kan  bedenken een geweldig design.

Suzan
photographer-designer

Suus is gespecialiseerd in Bedrijfsreportage’s, productfotografie, portretten en o.a. retro-shoots.
Naast haar Creatieve specialiteiten is zij de duizendpoot binnen het bedrijf.

Ruben
Facebook marketing Specialist

Ruben is net als pam van no-nonsense, korte lijnen en goede resultaten. Voor klanten verzorgd Ruben de Sales funnels via Facebook. Zou je meer willen weten over een Sales funnel en duidelijk advies, Ruben is de Facebook man binnen ons bedrijf. Ruben denkt als Facebook, voelt als Facebook en ruikt zelfs als Facebook. Kortom: Onze Facebook man!

Nieuw talent

Marketingkr8™ is altijd op zoek naar nieuw talent. Je wilt weten of wij opzoek zijn naar jou? Ben jij een gedreven ZZP-er met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van WordPress, Woocommerce en Magento Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Marten.