Marketingkr8

Webwinkel, webshop laten maken - Oldenzaal - Marketingkr8 - Suusfotosjop

Webwinkel

Webwinkel laten maken?

Marketingkr8 bouwt voor zowel kleine als grote bedrijven professionele webshops. Zo heeft u bij ons de mogelijkheid om uit één van onze 3000 webshop-designs een design te kiezen, dat bij uw organisatie aansluit. Deze professionele en kwalitatief hoogstaande designs zijn ontworpen door een team van professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Zo zijn ze allemaal responsive en schalen ze automatisch naar de grootte van het beeldscherm. Geen design kiezen, maar laten ontwerpen? Neem dan ons professionele pakket.

Professioneel pakket: uniek custom ontwerp:
Bent u op zoek naar een uniek ontwerp dat speciaal voor uw bedrijf ontworpen wordt? Kies dan voor ons professionele pakket. Het gekozen design, inclusief CMS, zal Marketingkr8 vervolgens helemaal afstemmen op uw organisatie: uw huisstijl, logo, foto’s, teksten en uw doelgroep nemen wij mee in de optimalisatie van de webshop. Webshop laten maken? Marketingkr8 realiseert het.

Maatwerk:
Wilt u helemaal niet werken met één van onze webshopdesigns, of wilt u een complexe maatwerkstructuur laten realiseren? Dan kan ons programmeerteam u verder helpen. Wij ontwerpen en bouwen zowel maatwerkwebsites als webshops of andere ingewikkelde internet oplossingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *