Marketingkr8

Personal Marketing Coach

Internet marketing is ingewikkeld. Er zijn tientallen mogelijkheden en kanalen die je kunt benutten, maar hoe maak jij de juiste keuzes? Onze internet marketing coach biedt jou persoonlijke begeleiding voor het gehele Social media beheer. Van vormgeving tot het inplannen van Facebook berichten en Advertenties. Stap voor stap zorgen we samen met jou voor een optimale marketingstrategie.

Wat bieden wij jou.

  • Persoonlijke begeleiding door Pam onze marketing specialiste.
  • Samen met jou een strategie bedenken en uitzetten.
  • Met veel aandacht gericht op meer omzet voor jouw bedrijf.
  • Zie per dag jouw omzet groeien

Wij zeggen wat wij doen.

Binnen 7 dagen geen resultaat = No Cure No Pay

Ben jij op zoek naar meer omzet?

professionele Facebook coaching

Laat ons jouw helpen om een strategie te ontwerpen die aan de lopende band nieuwe klanten genereert, ze opwarmt en omzet tot klant.

Ja, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Dus het beste kun je ons negeren… toch? Of zou er aantoonbaar bewijs zijn dat dit statement onderbouwt? Wat is het risico? Ben je bereid om wat tijd te riskeren voor een potentiele upside die jouw sales en marketing apparaat voor altijd verandert?

Wij zijn anders dan andere marketeers. wij zijn zo overtuigd van onszelf dat wij bereid zijn om samen met onze klanten risico’s te lopen.

Samen bepalen we de doelstellingen voor de komende maanden voor de facebook marketing en als de doelen niet realiseert worden of kunnen worden behaald, hoef je de hele factuur natuurlijk ook niet te betalen.

Yes. Dat is nog eens een aanbod, voor jou. Het is een extra drive voor ons. En als we de doelen behalen, hebben we allebei een mooi jaar.