Marketingkr8

Ik ben tekst blok. Klik op de bewerk knop om deze tekst te veranderen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Domeinnaam overzetten - Verhuizen

Domeinnaam verhuizen naar marketingkr8

Ik ben tekst blok. Klik op de bewerk knop om deze tekst te veranderen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naar marketingkr8 verhuizen

Weg verhuizen

Als je over wilt stappen met je domeinnaam naar marketingkr8 dan heet dit een “verhuizing”. Om jouw domeinnaam naar ons toe te verhuizen heb je de “verhuiscode” nodig. Dit is een geheime code (ook wel token genoemd) die bij jouw huidige provider staat. Deze code ( Token ) zal alleen afgegeven worden aan de huidige eigenaar van de domeinnaam.

Hoewel de verhuizing van een domeinnaam bij elke provider bijna hetzelfde verloopt, is het verstandig om een e-mail te sturen naar je huidige provider. LETOP: Zeg ook je hosting op, maar laat je domeinnaam niet in quarantaine zetten. Geef dit duidelijk aan in de mail naar de oude domein provider.

Verhuizing naar marketingkr8 aanvragen
Om je domeinnaam naar marketingkr8 te verhuizen kun je de volgende stappen volgen:

  • Vraag de verhuiscode op bij je oude provider
  • Maak een kopie van je website en data bij je oude provider.
  • Vraag de verhuizing aan door een e-mail te sturen naar je oude provider.

Wanneer je de domeinnaam (token) hebt ontvangen is het raadzaam deze direct naar ons toe te sturen. Een domein token is namelijk maar 24 uur geldig.

Om je domeinnaam te verhuizen naar een andere provider heb je een “autorisatiecode” nodig. De verhuiscode wordt alleen gegeven aan de eigenaar van de domeinnaam.

Neem contact met ons op door op onderstaande butten te klikken.

Autorisatie code/token aanvragen.

  1. Stuur ons een e-mail met uw domeinnaam en contactgegevens, wij zullen u dan spoedig de verhuiscode toesturen.

Bij het verhuizen van je domeinnaam stopt automatisch je abonnement bij marketingkr8. Het is niet nodig om je domeinnaam op te zeggen als je gaat verhuizen.